Gorcső alá kerül a sonka a tojás, és a csokinyuszi is
A húsvét közeledtével elindult az idei tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés. Az revizorok többek között fokozottan vizsgálják az étkezési tojás és az édesipari termékek forgalmazását, míg a Nébih laboratóriumában sonkákat, hidegkonyhai készítményeket, valamint tojásfestékeket vizsgálnak. A tavaszi akció célja, hogy mind a felkészülési időszak, mind a húsvéti ünnepek zavartalanul teljenek, kizárólag biztonságos termékek kerüljenek a családok asztalára – hangsúlyozta Nobilis Márton, az Agr
A húsvét közeledtével elindult az idei tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés. Az revizorok többek között fokozottan vizsgálják az étkezési tojás és az édesipari termékek forgalmazását, míg a Nébih laboratóriumában sonkákat, hidegkonyhai készítményeket, valamint tojásfestékeket vizsgálnak. A tavaszi akció célja, hogy mind a felkészülési időszak, mind a húsvéti ünnepek zavartalanul teljenek, kizárólag biztonságos termékek kerüljenek a családok asztalára – hangsúlyozta Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. Ennek érdekében az országos célellenőrzés egész húsvét hétfőig tart.