A régi Magyarország ízeit kóstolhatjuk a Sóstói Múzeumfaluban
Töltött káposztát, káposztás paszulyt, - és nem tévedés, de „gólyafost” is kóstolhatnak azok, akik szeptember 8-án kilátogatnak a Sóstói Múzeumfaluba.
Töltött káposztát, káposztás paszulyt, - és nem tévedés, de „gólyafost” is kóstolhatnak azok, akik szeptember 8-án kilátogatnak a Sóstói Múzeumfaluba, „A régi Magyarország ízei”elnevezésű gasztronómiai rendezvényre. Az idén is nagyszerű főzőcsapatok érkeznek a még a határon túlról is a skanzenbe, akik már hajnalban benépesítik a Múzeumfalu portáit, hogy megannyi ízletes hagyományos étellel várják a látogatókat. A 10.00 órai kapunyitás után kóstolójegy ellenében ízlelhetik meg az érdeklődők az étkeket és szavazhatnak a fesztivál legízletesebb ételeire. A finomságok mellett számos kulturális és zenés program is várjaa kicsiket és nagyokat. A Baloghné Szűcs Zsuzsanna, a Sóstói Múzeumfalu igazgatója azt is elárulta, hogy "A régi Magyarország ízei" elnevezésű programot ebben a formában már csak idén élvezhetjük.