A régi Magyarország ízeit kóstolhatjuk a Sóstói Múzeumfaluban
Töltött káposztát, káposztás paszulyt, - és nem tévedés, de „gólyafost” is kóstolhatnak azok, akik szeptember 8-án kilátogatnak a Sóstói Múzeumfaluba, „A régi Magyarország ízei”elnevezésű gasztronómiai rendezvényre.
Töltött káposztát, káposztás paszulyt, - és nem tévedés, de „gólyafost” is kóstolhatnak azok, akik szeptember 8-án kilátogatnak a Sóstói Múzeumfaluba, „A régi Magyarország ízei”elnevezésű gasztronómiai rendezvényre. Az idén is nagyszerű főzőcsapatok érkeznek a még a határon túlról is a skanzenbe, akik már hajnalban benépesítik a Múzeumfalu portáit, hogy megannyi ízletes hagyományos étellel várják a látogatókat. A 10.00 órai kapunyitás után kóstolójegy ellenében ízlelhetik meg az érdeklődők a régi étkeket és szavazhatnak a fesztivál legízletesebb ételeire. A finomságok mellett számos kulturális és zenés program is várják a kicsiket és nagyokat. A rendezvény beharangozó tájékoztatóján az is lehangzott, hogy A régi Magyarország ízei elnevezésű programot ebben a formában már csak idén élvezhetjük. A szervezők úgy látják, itt az ideje a megújulásnak.