A magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag

2018. szeptember 28.
Nyíregyháza

A megújuló magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag – jelentette ki az agrárminiszter a Piac konyhája konferenciáján pénteken Budapesten. Nagy István elmondta, hogy az Agrárminisztérium munkája a vasvillától az ezüstvilláig, azaz a termőföldtől az asztalig tart. A siker kulcsa az, hogy a gasztronómia felismerte: a magyar alapanyagnál jobbat nem tud találni. A miniszter azt is hozzátette, hogy a magyar kiváló minőségű alapanyagokra újraépítve a munkát, a siker garantált.(MTI)

A magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag
A megújuló magyar gasztronómia sikerének kulcsa a magyar alapanyag – jelentette ki az agrárminiszter a Piac konyhája konferenciáján pénteken Budapesten. Nagy István elmondta, hogy az Agrárminisztérium munkája a vasvillától az ezüstvilláig, azaz a termőföldtől az asztalig tart. A siker kulcsa az, hogy a gasztronómia felismerte: a magyar alapanyagnál jobbat nem tud találni. A miniszter azt is hozzátette, hogy a magyar kiváló minőségű alapanyagokra újraépítve a munkát, a siker garantált.(MTI)
Friss hírek
Friss hírek