Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

2022. augusztus 01.

Nyíregyházán, a 4-es számú főút 266-os km szelvényénél egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, forgalmi akadályt képezett. A járműben utazók nem sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően a helyszínt a rendőrségnek átadták. A 41-es számú főúton, Leveleknél egy motorkerékpár és egy kisteherautó ütközött. A kisteherautóban ketten utaztak, közülük egy embert mentőhelikopterrel a kórházba szállították. A motoron utazó két ember életét a mentőszolgálat munkatársai

Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

 Nyíregyházán, a 4-es számú főút 266-os km szelvényénél egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, forgalmi akadályt képezett. A járműben utazók nem sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően a helyszínt a rendőrségnek átadták.

A 41-es számú főúton, Leveleknél egy motorkerékpár és egy kisteherautó ütközött. A kisteherautóban ketten utaztak, közülük egy embert mentőhelikopterrel a kórházba szállították. A motoron utazó két ember életét a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni. A több órás útzárral járó műszaki mentést a baktalórántházi hivatásos tűzoltók végezték.

Friss hírek
Friss hírek