Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

2022. november 28.

Személygépkocsi és kisbusz ütközött tegnap Ököritófülpösön, a Kossuth Lajos utcában. A kisbusz az út melletti szalagkorlátra futott fel, az autó pedig a forgalmi sávokban keresztbefordult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. Lerakódott korom izzott be egy gyulaházi családi ház kéményében vasárnap. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg az izzást. Lakosságvédelmi intézkedésre

Volt dolga  a katasztrófavédelemnek megyénkben

 Személygépkocsi és kisbusz ütközött tegnap Ököritófülpösön, a Kossuth Lajos utcában. A kisbusz az út melletti szalagkorlátra futott fel, az autó pedig a forgalmi sávokban keresztbefordult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt.
Lerakódott korom izzott be egy gyulaházi családi ház kéményében vasárnap. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg az izzást. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, az esetről értesítették a kéményseprőket.

Friss hírek
Friss hírek