Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

2023. január 10.

Két személygépkocsi ütközött Nagykállóban, a Szabadság téren hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik megszüntették a forgalmi akadályt. Egy köbméteres IBC tartály esett le egy kisteherautó platójáról Nyíregyházán, a Mező utcában tegnap. A tartályból körülbelül háromszáz liter üzemanyag az úttestre folyt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók homokkal az üzemanyag csapadékvíz elveztő csatornába folyását megakadályozták és biztosították a helyszínt. A baleset helyszínén a

Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

 Két személygépkocsi ütközött Nagykállóban, a Szabadság téren hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik megszüntették a forgalmi akadályt.
Egy köbméteres IBC tartály esett le egy kisteherautó platójáról Nyíregyházán, a Mező utcában tegnap. A tartályból körülbelül háromszáz liter üzemanyag az úttestre folyt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók homokkal az üzemanyag csapadékvíz elveztő csatornába folyását megakadályozták és biztosították a helyszínt. A baleset helyszínén a katasztrófavédelmi mobil labor iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett, a veszélyes árut szállító jármű ADR ellenőrzését, valamint vízügyi és vízvédelmi helyszíni szemlét is tartottak.

Friss hírek
Friss hírek