Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

2023. február 02.

Összeütközött egy nyerges vontató és egy személygépkocsi a 36-os főúton, a Nyíregyháza-Vajdabokornál. A szerda reggeli balesetnél a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végeztek műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a pótkocsi magasítóját motoros gyorsdarabolóval eltávolította. Lesodródott az útról, majd árokba csapódott egy kisteherautó a 4138-as úton, Jánkmajtis és Szamossályi között, a szamosújlaki elágazás közelében. A fehérgyarmati hiva

Volt dolga a katasztrófavédelemnek megyénkben

 Összeütközött egy nyerges vontató és egy személygépkocsi a 36-os főúton, a Nyíregyháza-Vajdabokornál. A szerda reggeli balesetnél a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végeztek műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a pótkocsi magasítóját motoros gyorsdarabolóval eltávolította.
Lesodródott az útról, majd árokba csapódott egy kisteherautó a 4138-as úton, Jánkmajtis és Szamossályi között, a szamosújlaki elágazás közelében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak.
Két személygépkocsi karambolozott a 403-as főút 1-2-es kilométere között, Nyíregyháza térségében, az M3-as autópálya csomópontjának közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Két szabadtéri tűzhöz is vonultak tegnap az ibrányi önkormányzati tűzoltók. Településükön, a Deák Ferenc utcában égett az avar hatszáz négyzetméteren. A nagyhalászi Ady Endre utca mögötti területen nyolcszáz négyzetméteres szabadtéri tűz keletkezett. Kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Friss hírek
Friss hírek