Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója
Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója
Új termékekkel - mint például a tojás, a margarin, a szendvicskrém, a kolbász, a keménysajtok, a készételek és a kávéital - bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója, amely a lakosság, a kereskedelmi szektor és a karitatív szervezetek számára ad hasznos iránymutatást a minőség megőrzési idejű termékek lejárat utáni fogyaszthatóságáról. A korábbiakhoz képest változott az útmutatóban a fagyasztott termékek lejárat utáni ajánlott felhasználási ideje is. A lejárati útmutató kizárólag a minőség megőrzési idővel rendelkező termékeknél használható. A lejárati útmutató a maradeknelkul.hu oldalon érhető el.
Fotó: portal.nebih.gov.hu