Új díjat alapítottak a magyar éttermi kultúra tiszteletére

2024. november 29.
Helyi

Az első alkalommal átadott Szécsi Valéria-díjat a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében osztották ki.

Új díjat alapítottak a magyar éttermi kultúra tiszteletére

Az első alkalommal átadott Szécsi Valéria-díjat a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében osztották ki. A díjat négy kiemelkedő szakember vette át, köztük egy nyíregyházi, Telepóczki András, aki már a Magyar Cukrászszövetségtől is megkapta a legmagasabb felszolgálói elismerést, a Schnitta Sámuel-díjat. Az esemény célja a magyar gasztronómiai hagyományok ápolása és a vendéglátás oktatásának elismerése.

Fotó: Trifonov Éva

Friss hírek
Friss hírek