Traktorra pattannak a végzősök a vármegyében

2024. április 24.
Helyi

Traktorra pattannak a végzősök a vármegyében
Az Északi Agrárszakképzési Centrum, két vármegyei agrár szakképző intézményének végzősei is traktoros felvonulással búcsúznak intézményüktől és a településtől.

Traktorra pattannak a végzősök a vármegyében

Az Északi Agrárszakképzési Centrum, két vármegyei agrár szakképző intézményének végzősei is traktoros felvonulással búcsúznak intézményüktől és a településtől. A Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola Traktoros ballagása április 26-án, pénteken lesz 9 órától. A menet Nyíregyházán, a Krúdy Gyula utcáról indul és oda is érkezik vissza. Szintén traktorra pattannak a mátészalkai Baross László Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola diákjai, ők viszont április 30-án, kedden 11 órától. Sárgulási felvonulásuk a Martinovics útról indul Mátészalkán, és a Baross László utcán ér véget.
A Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola Traktoros ballagásának útvonala:
A Krúdy Gyula utcáról indulva a Korányi és a Kosbor utca után, a Tesco körforgalom érintésével a Pazonyi úton át a Törzs, a Semmelweis, és a Szegfű utca után, a Vay Ádám körút, a Kossuth utca és a Sóstói út érintésével érkezik vissza a Krúdy Gyula utcára.

Friss hírek
Friss hírek