Több tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat

2022. május 12.

Családi ház villanyóraszekrénye gyulladt ki szerdán Nyíregyházán, a Kiss Lajos utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói porral oltó tűzoltó készülékkel oltották el a tüzet. Gallycsomó égett mintegy tizenöt négyzetméteren Nyíregyházán, a Kezdő utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat egy gyorssugárral. Kétszáz négyzetméteren égett foltokban a száraz fű Nyíregyházán, a Blaha Lujza sétányon. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltottá

Több tűzesethez riasztották a megyei tűzoltókat

 Családi ház villanyóraszekrénye gyulladt ki szerdán Nyíregyházán, a Kiss Lajos utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói porral oltó tűzoltó készülékkel oltották el a tüzet.
Gallycsomó égett mintegy tizenöt négyzetméteren Nyíregyházán, a Kezdő utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat egy gyorssugárral.
Kétszáz négyzetméteren égett foltokban a száraz fű Nyíregyházán, a Blaha Lujza sétányon. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet. Nyilván nem magától kapott lángra az erdő alja. Hetek óta tart a szárazság. A tűzoltók idén is többször figyelmeztettek arra: elég egy eldobott cigarettacsikk, és kész a baj. A tűz okát még vizsgálják.

 

Friss hírek
Friss hírek