Színházi előadást is bevet a rendőrség a bűnmegelőzés érdekében

2022. október 20.

A prostituálttá válás és az emberkereskedelem veszélye a témája annak a színházi előadásnak, amelyet évek óta sikerrel adnak elő ország szerte gyermekotthonokban élő fiataloknak és nevelőiknek, de önálló előadásként, és bűnmegelőzési céllal is láthatta már a közönség. Ez utóbbi okból hívta meg a KV Társulat és a Láthatáron Csoport által színpadra állított „Kiállok érted!” című produkciót a Megyei Rendőr-főkapitányság az emberkereskedelem elleni küzdelem napjára emlékezve. Az előadásra a legveszé

Színházi előadást is bevet a rendőrség a bűnmegelőzés érdekében

 A prostituálttá válás és az emberkereskedelem veszélye a témája annak a színházi előadásnak, amelyet évek óta sikerrel adnak elő ország szerte gyermekotthonokban élő fiataloknak és nevelőiknek, de önálló előadásként, és bűnmegelőzési céllal is láthatta már a közönség. Ez utóbbi okból hívta meg a KV Társulat és a Láthatáron Csoport által színpadra állított „Kiállok érted!” című produkciót a Megyei Rendőr-főkapitányság az emberkereskedelem elleni küzdelem napjára emlékezve. Az előadásra a legveszélyeztetettebb korosztályt és társadalmi csoportot hívták meg, akik az előadást követően interaktív beszélgetésen vitathatták meg a színjáték tanulságait, a hatékony segítségnyújtás és együttműködés módszereit. Háda Fruzsina a darab főszereplője elmondta, hogy az előadás hatására nagyon sok fiatal megnyílik és elmondja saját történetét.

Oláh-Paulon László rendőr alezredes az Országos Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztály vezetője arról számolt be, hogy sajnos a jelenség rengeteg megyei fiatalt érint.

Hanganyag elindítása 00:00 Hallgasd meg a cikkhez készült hanganyagot
Friss hírek
Friss hírek