Ötöslottón 1,7 milliárd forint nyereményével lett milliárdos 5 perc alatt

2023. augusztus 08.
Üzlet

Ebből a cikkből megtudhatja Magyarország elmúlt évek legmeglepőbb és legváratlanabb híreit, amelyek 2023. július 8-án történtek. Egy szerencsés személyről beszélünk, akinek sikerült megnyernie a népszerű magyar lottó történetének legnagyobb anyagi nyereményét Ötöslottón. Így a játékos kevesebb mint 5 perc alatt több mint 1,7 milliárd forinttal lett gazdagabb, pusztán a lottószámok megadásával.

Ötöslottón 1,7 milliárd forint nyereményével lett milliárdos 5 perc alatt

A játékos eltalálta mind az öt nyerőszámot

Ebből a cikkből megtudhatja Magyarország elmúlt évek legmeglepőbb és legváratlanabb híreit, amelyek 2023. július 8-án történtek. Egy szerencsés személyről beszélünk, akinek sikerült megnyernie a népszerű magyar lottó történetének legnagyobb anyagi nyereményét Ötöslottón. Így a játékos kevesebb mint 5 perc alatt több mint 1,7 milliárd forinttal lett gazdagabb, pusztán a lottószámok megadásával
Elképesztő, nem? A nyertes játékos nyerőszámai: 4, 17, 55, 67, 89. Ezzel az összeggel egy csapásra milliárdos lett ebből a szerencsésből, és ezt az összeget az egyik legnagyobbnak tartják az Ötöslottó lottó történetében. .

A játékos a 27. heti sorsoláson lett milliárdos, amelyet a Duna Televízió közvetített élőben. A sorsolást a Szerencsejáték Zrt. munkatársai végezték, akik a számokat egy gépi sorsoló berendezés segítségével húzták ki. A sorsolás előtt a gépet és a golyókat is alaposan ellenőrizték, hogy minden szabályosan menjen.

A nyertes a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, és bemutatnia az eredeti szelvényt, amelyen az azonosító szám is szerepel. A nyeremény kifizetése banki átutalással történik, így a nyertesnek nem kell aggódnia a pénz biztonságáért. A nyertes játékos neve nem kerül nyilvánosságra, hacsak ő maga nem dönt másként.

További nyertesek

A telitalálatos szelvény mellett még 48 négytalálatos is született, akik egyenként 950 ezer forintot kaptak. A háromtalálatosoknak pedig 27 ezer forint járt, míg a két találatosoknak 2840 forint. Összesen több mint 2,5 millió darab szelvényt adtak el a játékhéten, amelyből több mint 100 ezer volt nyerő.

A következő héten várható főnyeremény 145 millió forint lesz, amelyet akkor lehet megnyerni, ha valaki eltalálja az öt kihúzott számot. A játékban kilencven számból lehet választani, és egy szelvényen akár több mezőt is meg lehet játszani. A játék ára egy mezőre 300 forint.

A jobb megértés érdekében létrehoztunk egy táblázatot a következő adatokkal:

Nyertes kategória Nyertesek száma
Nyeremény összege
Telitalálatos  1 szelvény  Nagy főnyeremény
Négytalálatos  48 szelvény  950 000 Ft
Háromtalálatos  X szelvény  27 000 Ft
Két találatos  X szelvény  2 840 Ft

Természetesen jó olvasni mások sikeres lottónyertes történeteit, de még jobb, ha élvezi a sajátját. A több információ a skandináv lottóról és a játékról birtokában szerencsét próbálhat és megnyerheti első nagy pénzét egy online kaszinóban vagy lottón. Ezek után te magad is megértheted, mit éreztek a győztes játékosok, akikről fentebb írtunk.

Az Ötöslottó története

Ezzel a hírrel garantáltan többet szeretnél megtudni erről a sorsolásról, így ismerkedjünk meg az Ötöslottó történetével.
Az Ötöslottó több évtizede működik Magyarországon, és az ország egyik legnépszerűbb lottója. A játék eredete Genovában keresendő, ahol sorsolással választották ki a szenátorokat, és a polgárok fogadásokat tettek a végeredményre. Hamarosan a lottó Európa-szerte elterjedt, és különféle változatokban működött.

1751-ben vezették be Magyarországon a genovai lottót, amelyet akkor még lutrinak hívtak. A játék először koncessziós rendszerben működött, majd 1868-ban az államhoz került. A lottó nagy népszerűségnek örvendett, de az 1890-es években felerősödött vele szemben a lakosság ellenállása. Végül 1895-ben betiltották a lottót, helyette bevezették az osztály sorsolást.

A lottó csak az 1956-os forradalom után tért vissza Magyarországra, amikor több helyen megjelentek az országos lottójátékok. A kormány 1957-ben döntött a lottósorsolás bevezetéséről, amelyet a Sportfogádás című lap is bemutatott. A játékszabályok alapvetően megegyeztek a genovai lottó játékszabályaival, de néhány új funkcióval bővült. A nyeremények között például nemcsak pénz volt, hanem olyan tárgyak is, mint például autók, rádiók vagy hűtőszekrények. Idővel azonban törölték őket, mert túl sok bonyodalmat okoztak.

Az ötös lottó az évtizedek során többször változott, hogy alkalmazkodjon a gazdasági és társadalmi változásokhoz. A játék ára az infláció miatt folyamatosan emelkedett, de ezzel párhuzamosan a nyeremények is emelkedtek. A játékot többféleképpen is megvásárolhatod: postai úton, sorsoláson vagy gépen. A rajzolás eleinte manuálisan történt, majd áttért gépi rajzolásra. A sorsolást a rádió és a televízió közvetítette, és sokan izgatottan várták az eredményt.

Az Ötös lottó történetének talán legnagyobb fejleménye a teljes stackelés 1993-as bevezetése volt, ami azt jelentette, hogy ha egy héten nem volt öt meccsjegy, a főnyeremény átkerült a következő hétre. Így az Ötös lottóján egyre nagyobb pénzösszegeket lehetett nyerni, ami még vonzóbbá tette a játékot. Az eddigi legnagyobb nyeremény 6,4 milliárd forint volt, amelyet 2003-ban egy szerencsés nyertesnek fizettek ki.

Az Ötöslottó továbbra is a legnépszerűbb lottójáték Magyarországon, több millióan játszanak rendszeresen. A játékot online is megvásárolhatja, és online követheti a sorsolásokat. Az Ötöslottó nem csak szórakozást és izgalmat ad, hanem a Szerencsejáték Zrt. által támogatott jó ügyeket is segíti. Tehát a Five Lottery egy olyan játék, amelynek története, szabályai és nyereményei mindig is igazodtak az idők igényeihez, és amely mindig reményt adott az embereknek egy jobb életre.

Következtetés

Ez igazán érdekes és elképesztő hír, amin lehetetlen nem meglepődni és nem izgulni. Fontos észben tartani, hogy a lottó szerencsejáték, és fontos, hogy felelősségteljesen legyünk a próbálkozásokban.
De ezek a sikersztorik is inspirálnak bennünket, és hitet tesznek egy szebb jövő lehetőségében, így Ön is átérezheti a lottózás izgalmát, ahol mindig van lehetőség, és talán te leszel a következő szerencsés nyertes!

 

Friss hírek
Friss hírek