Biztonságos fizetés online: prioritás minden webshop számára

2023. október 30.
Üzlet

Manapság már alapkövetelménynek számít egy-egy webáruház esetében, hogy bankkártyával is ki lehessen egyenlíteni a vásárolt termékek vagy szolgáltatás ellenértékét. Az online fizetési módok kiválasztásánál rendkívül fontos, hogy a vásárlók kiszolgálása magas színvonalon történjen.

Biztonságos fizetés online: prioritás minden webshop számára

Manapság már alapkövetelménynek számít egy-egy webáruház esetében, hogy bankkártyával is ki lehessen egyenlíteni a vásárolt termékek vagy szolgáltatás ellenértékét. Az online fizetési módok kiválasztásánál rendkívül fontos, hogy a vásárlók kiszolgálása magas színvonalon történjen.

Miért probléma, ha a fizetés nem biztonságos a webshopban?

A vásárlási szokások megváltozásával egyre inkább elvárt lett, hogy a vásárlók egyszerűen és gyorsan tudjanak fizetni. A legtöbb helyen van lehetőség utánvéttel vagy átutalással rendezni a vásárlás összegét, azonban nagyon sokan vannak, akik bankkártyával szeretnék kiegyenlíteni az ellenértéket. Az online vásárlások táérhódításával ez az arány fokozatosan növekszik, így elmondható, hogy az online előre fizetési módok iránti bizalmatlanság megszűnt, legalábbis nagy mértékben lecsökkent. Nem véletlenül alkalmazza online fizetési módoknál a Novopayment a legszigorúbb cybertechnikai megoldásokat.
Ha nem lehet a webshopodban bankkártyával fizetni, akkor könnyen előfordulhat, hogy a potenciális vásárlók inkább máshol vásárolják meg az adott terméket vagy szolgáltatást, ami egyben azt is jelenti, hogy másnál költik el a pénzüket. Ha a rendszer nincs megfelelően beállítva és a vevők úgy mondd megütik nálad a bokájukat, az szintén hátrányos, mivel hamar híre kelhet, hogy webshopod nem megbízható. A hírnedved esett csorbát pedig nagyon nehéz kijavítani.

Mire érdemes odafigyelni a kártyás fizetés kapcsán?

Nagyon fontos gondoskodni arról, hogy minden egyes bankkártya adat biztonságban legyen. Az online fizetési rendszer működtetésének ez a legfontosabb feltétele. Ezt okvetlenül kommunikálni kell a vevők felé is, akik így valószínűleg szívesebben hagyják ott pénzüket a webshopban.
Nem csak a biztonságra, hanem az egyszerűségre is érdemes ügyelni, ugyanis hiába a szuper biztonságos webshop, ha a fizetési folyamat túl hosszadalmas, akkor az szinte biztosan elriasztja a vásárlókat. A vásárlás utolsó pontja a fizetés, melyen a többség gyorsan túl akar lenni, így türelmetlenséget szülhet, ha ez a folyamat el van nyújtva.
Minél több kártyatípust fogad el a webáruház, annál több vásárlót lehet elérni külföldön és belföldön egyaránt.
Az egyik legfontosabb dolog, hogy megbízható fizetési oldalakkal működj együtt. Azok a cégek és online platformok, melyeket sokan ismernek, a vásárlókban is bizalmat ébresztenek.

Miért a Novopayment?

A Novopayment, a készpénzmentes fizetési megoldások szakértőjeként nagy segítséget tud nyújtani abban, hogy vásárlóid a legkorszerűbb fizetési módszereket élvezhessék a vásárlás végén. Számtalan oka, van, hogy miért érdemes a Novopayment-nek bizalmat szavazni. Leginkább az egyszerű és gyors integráció szól mellettük. Emellett számos nemzetközi partnerrel is együttműködnek, így 92 különböző pénznemben fogadhat a webáruházad bankkártyás fizetéseket. Emellett az online fizetéseket a legmodernebb cybertechnikai megoldásokkal védik, így nyugodt lehetsz, hogy vásárlóid nem szereznek negatív tapasztalatokat a vásárlás során.

Kép:https://www.freepik.com/free-photo/cropped-view-businesswoman-doing-online-banking_1027076.htm#query=pay%20with%20card%20online&position=4&from_view=search&track=ais

 

Friss hírek
Friss hírek