A legjobb online kaszinó játékok kezdőknek

2023. március 08.
Üzlet

A kezdő óvatosság nem rossz, hiszen vannak olyan játékok, amelyek nehezek egy új játékos számára. Ha viszont felkeres egy olyan online oldalt, mint a https://sloterman.hu/online-kaszinok/, akkor hamar megtudja, mibe vág bele. A jó hír az, hogy vannak játékok, amelyeket könnyebb kipróbálni és játszani, mint másokat. Íme tehát az öt legmegfelelőbb kaszinójáték kezdőknek.

A legjobb online kaszinó játékok kezdőknek

Ha először merészkedik be egy kaszinóba, megtörténhet, hogy nincs ötlete mit játsszon először. Ne aggódjon, tippjeink segíteni fognak ebben!

A kezdő óvatosság nem rossz, hiszen vannak olyan játékok, amelyek nehezek egy új játékos számára. Ha viszont felkeres egy olyan online oldalt, mint a https://sloterman.hu/online-kaszinok/, akkor hamar megtudja, mibe vág bele. A jó hír az, hogy vannak játékok, amelyeket könnyebb kipróbálni és játszani, mint másokat. Íme tehát az öt legmegfelelőbb kaszinójáték kezdőknek.


1. Nyerőgépes játékok

Mindenki hallott a nyerőgépekről, ezek a legegyszerűbbek a szerencsejátékok között. Természetesen ezek közül is egyesek bonyolultabbak, mint mások, de a legtöbb slot játékban csak egy start gombra kell kattintani. Mikor belépünk egy online kaszinóba, már a kezdő oldalon nyerőgépek széles választéka tárul fel előttünk, a klasszikus nyerőgépektől a video slot játékokig és a jackpot nyerőgépekig. Noha a témák és szimbólumok különböznek, sokuknak ugyanaz a mechanikája és jellemzői, mint például a billenő orsók, a táguló orsók, az ingyenes pörgetési funkciók és még sok más. Érdemes legtöbbjüket kipróbálni, mivel több millió játékos véleménye szerint a slotok a legszórakoztatóbb és legkönnyebb kaszinó játékok.


2. Rulett

Minden játékos látta mar filmekben a rulettkereket, de előfordulhat, hogy nem tartja érdemesnek „leülni” egy rulett asztalhoz, sőt, kezdetben zavaros lehet, hogy hol és mikor tegye meg a tétjét. Nem kell aggódjon, nem fog csalódni! Kezdje az 50/50-es tétekkel, tehát helyezzen egy zsetont pirosra vagy feketére, mielőtt az osztó azt mondaná: "Nincs több tét". 18 piros számmal és 18 fekete számmal 50 százalék esélye van a nyerésre (nem számítva a zöld nullás szimbólumot, ebben az esetben minden fogadás veszít).

Kipróbálhatja azt az alternatív 50/50-es fogadást is, hogy páratlan vagy páros számra tesz. Ha szerencsésnek érzi magát, helyezzen egy zsetont egyetlen számra. Ha bejön, tétjének 35-szörösét is nyerheti! A rulett egyike azoknak az egyszerű szerencsejátékoknak, amelyeket mindenképp ki kell próbálni egy kezdő játékosnak. Ahogy egyre több tapasztalatot szerez, megpróbálhat különféle fogadási technikákat és rulett stratégiákat is.


3. Blackjack

A ruletthez hasonlóan, a blackjack is nagyon népszerű az új játékosok koreben. Picit bonyolultabb lehet ez a kártyajáték, de a lényeg csak ennyi: A végösszeg olyan közel kell legyen a 21-hez, amennyire csak lehet (az ász értéke 1 vagy 11). Valószínűleg túl óvatos lesz majd, amikor először játszik. De ha követi az alapvető blackjack stratégiát, jelentősen javíthatja esélyeit.

Ne feledje, hogy mindig nagy a valószínűsége annak, hogy a következő lap értéke tíz lesz, mert a bubi, a dáma és a király ilyen értéket kap a blackjackben. Amikor megkapta a kezdő kártyákat, nézze meg, mi az osztó felső lapja. Azon az alapon hajtson végre lépést, hogy az alsó lapja valószínűleg 10.
Az ingyen vagy demo blackjacket is játszhatja számos magyar online kaszinó oldalan mielőtt valódi pénzzel fogadna, igy több tapasztalatot szerezhet.

4. Videó póker

A videopókerezés nagyon szórakoztató lehet, de előbb tudnia kell egy kicsit a póker osztások rangsorolásáról, de ebben az esetben is hamar bele fog jönni. Öt lapot kap, és döntenie kell, hogy mennyit tart meg, mielőtt húz. A cél az, hogy a lehető legjobb ötlapos pókerleosztást hozzuk létre; a nyeremények legalább egy bubipárral kezdődnek, mint például a Jacks or Better videopókerjátékban. Amikor már nagyon érti a pókerszabályokat, a videó póker az egyik legkönnyebben nyerhető kaszinó játékká valik.


5. Baccarat

A Baccarat az öt legelőnyösebb kaszinójáték közé tartozik. Megérteni elég nehéz, de játszani vele nagyon könnyű. Kezdőként mindössze annyit kell tennie, hogy a pénzét a három lap egyikére helyezi. Ezután az osztó elvégzi az összes munkát, vagyis oszt a játékosnak és a bankárnak. Van egy bonyolult módszer a végösszeg megszámlálására, és szükség esetén újabb kártya felvételére, de ezt figyelmen kívül is lehet hagyni, mert az osztó mindent megtesz, és a végén átadja a nyereményt. Igy akar meglepésként is érheti a siker.

 

Friss hírek
Friss hírek