A legjobb fogadási oldalak magyarországi sportfogadáshoz

2022. szeptember 26.
Üzlet

A legjobb magyar fogadási oldalaknak számos ismérve van, és ha beírjuk a keresőbe a „magyar fogadási oldalak” kifejezést, több száz találatot kapunk. Ezek nem csak fogadási oldalakat mutatnak, hanem olyan helyeket is találhatunk, ahol már elvégezték nekünk a házi feladatot, és csak választanunk kell a rangsorban első helyeken szereplő bukmékerek közül.

A legjobb fogadási oldalak magyarországi sportfogadáshoz

 A legjobb fogadási oldalak magyarországi sportfogadáshoz
A legjobb magyar fogadási oldalaknak számos ismérve van, és ha beírjuk a keresőbe a „magyar fogadási oldalak” kifejezést, több száz találatot kapunk. Ezek nem csak fogadási oldalakat mutatnak, hanem olyan helyeket is találhatunk, ahol már elvégezték nekünk a házi feladatot, és csak választanunk kell a rangsorban első helyeken szereplő bukmékerek közül. A következőkben átnézzük, hogy milyen szempontok mentén érdemes sportfogadási oldalt választani, és milyen lehetőségeink vannak arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk az online fogadásainkból. És persze arra is választ adunk, hogy melyek a legjobbak, amelyeket nyugodt szívvel tudunk ajánlani számotokra!

A három legjobb online bukméker magyar játékosoknak
Akkor most nézzük meg, hogy milyen oldalakkal érdemes foglalkozni, ha nem szeretnél az egyetlen magyar bukméker felhasználói táborához csatlakozni. A kiválasztott oldalak: 1Bet, IVIBet, Rabona. Ezekről egy kicsit részletesebben az alábbiakban olvashatsz.

1Bet
Az 1Bet egy olyan oldal, ahol a nemzetközi piac által kínált legjobb szolgáltatásokat találod meg. Ez azt is jelenti, hogy hatalmas online sport-gyűjteménnyel vár, és kiváló bónuszokat is kínál. Az 1bet magyar nyelven is elérhető, így aztán biztos, hogy megtalálod majd, amit keresel. Igaz, a kisebb magyar bajnokságokra nem lehet fogadni, de a nagy nemzeti bajnokságok, a BL, a világbajnokságok és Európa-bajnokságok elérhetők. És nem csak foci van, hanem tenisz, mindenféle labdajáték (vízilabda, kosárlabda stb.) és e-sportok is elérhetők. A szorzókat nézve hozza a nemzetközi sztenderd számokat, amelyek általában egy hajszálnyival magasabbak, mint itthon.

IVIBet
Az IviBet egy viszonylag új online bukméker, amelynek az oldala még kialakítás alatt van, legalábbis ami a fordítást illeti. Látható, hogy dolgoznak rajta, mert maga a platform egyébként teljesen korrekt módon működik, és nem fogsz fennakadásokkal találkozni. Minden szempontból hozza az elvártat, és még a bónuszai is elég jók.

Rabona
A Rabona egy nagyobb bukméker-oldal családhoz tartozik, a mögötte álló cég számos hasonló weboldalt futtat. A szorzóit nézve hozza az elvártakat, míg a játékosoknak kínált bónuszok szempontjából kiemelkedőt kínál. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

Szempontok bukméker kiválasztásához
A legtöbb összesítő oldalon szinte ugyanazt a felépítést találjuk. Ez amiatt van, hogy a fogadási oldalak kiválasztásánál vannak alapvető területek, amelyeket meg kell vizsgálni, ezek:
- Tulajdonosok és törvényesség: fontos, hogy az oldal, ahol a pénzünket tesszük kockára megbízható és lehetőség szerint áttekinthető legyen. A legjobb fogadási oldalak mindig kiteszik az engedélyeiket a kezdőlapra, illetve egy-két mondatnál többet is megtudhatunk a tulajdonosokról. Mivel Magyarországon a törvényi keretek elég szigorúak, a nemzetközi oldalakon való játék rizikós lehet, ugyanakkor tény, hogy sokszor jobb szorzókkal, több piaccal és jobb ajánlatokkal várnak.
- Felépítés és szolgáltatások: amikor új bukmékert keresünk, akkor lehetőség van arra, hogy megnézzük az oldalt, és képet kapjunk arról, hogy milyen lehetőségeket kínál. Általában egy hármas felosztást láthatunk, ami azt jelenti, hogy van egy rész a lapon, ahol a sportágakat látjuk, középen a kiválasztott sportág piacai, a jobb oldalon pedig a szelvényünk található. A szolgáltatások között meg kell nézni a kombinációs lehetőségeket, a játék közbeni kifizetés lehetőségét és azt, hogy van-e élő stream, vagy csak virtuálisan lehet követni a mérkőzéseket.
- Bónuszok és promóciók: talán ez az egyik nagy gyengéje az egyetlen magyar bukmékernek – nincsenek bónuszok. A nemzetközi színtéren folyamatosan próbálják a játékosokat arra buzdítani, hogy fizessenek be, és ehhez adnak hozzá ingyenes fogadási kreditet vagy más bónuszt. A legjobb fogadási oldalak mindig kínálnak valamilyen kis pluszt.
- Elérhetőség, lokalizáció és működés: minden online szolgáltatásnál fontos, hogy legyen elérhető ügyfélszolgálat, igaz, a nemzetközi helyeken főleg angol-német nyelven lehet segítséghez jutni. Az oldalak jó része magyarul elérhető, így a működtetés nem okozhat nagyobb gondokat. A működés szempontjából az egyik legfontosabb, hogy legyen egy jó alkalmazás vagy mobilbarát weboldal.

Összegezve
A magyar fogadási piac elég kicsi ugyan, de a nemzetközi oldalak megjelenésével ez a piac is igencsak kitágult. Érdemes is legalább egy nagyobb bukmékerhez csatlakozni, mert így olyan piacok is elérhetővé válhatnak, amelyeket egyébként nem biztos, hogy magyar sportfogadóként nem érnél el.

Friss hírek
Friss hírek